Gøsselforeningen

.

Besøg os på Facebook

Tigertræning

Lise Steffensen, tidligere elev på Gøsselskolen, har udgivet en CD med tilhørene legebog. Hver sang passer til en bevægelsesleg fra Tigertræning. Der er både stille lege, vilde lege og løbe lege. I bogen er der legebeskrivelser, noder, trommerytmer og vejledning i hvordan man selv kan lave rekvisitter til legene. På CDen spiller mange profesionelle musikere med blandt andet Nina Foss og Michael Aabye der begge har undervist for skolen og foreningen. Bog og CD kan bestilles i butikken på hjemmesiden www.tigertraening.dk

Lise afholder også Legekoncerter for vuggestuer, børnehaver, indskoling og børnefamilier hvor musikken bliver spillet live og deltagerne leger, danser og kæmper til musikken. Måske en ide til årets familiefest eller sommerfest i børnehaven?? kontakt: lise@tigertraening.dk

Del gerne:

Seneste artikler

Boganmeldelse

”Åndedrættet, sund ryg hele livet” – titlen på denne bog fængede mig, for umiddelbart kan

Få nyhedsbrevet på e-mail