Gøsselforeningen

.

Besøg os på Facebook

Gøsseltræf

Lørdag den 15. november kl. 10-15.30

UCC, Strandvejen 93, 2100 Kbh Ø

Dagens program

10.00-11.30 Karen Vinding

Karen Vinding har i mange år arbejdet med kommunikation og krop.

Kropssprog: Gennem kropssproget sker den største kontakt mellem mennesker. Jo bedre forståelse vi har af vores krop (berøring og bevægelse), jo bedre mulighed får vi for at skabe en god kontakt til børnene i dagligdagen.

Berøring: Hvordan bruger du dine hænder? Hvad er det, der bliver berørt når du bruger dine hænder? Hvor er din opmærksomhed, når du rører? Hvad er det hænderne fortæller?

Bevægelse: Hvordan kan du understøtte kroppens frie bevægelse? Gør det ondt, når du bevæger din krop? Hvor er bevægelsens leg/lethed?

Vi kommer til at lave forskellige øvelser, så det er en god ide at have tøj på, som man kan bevæge sig i. Det bliver ikke hurtige, vilde bevægelser, men bevægelser der kan vise vejen til den frie krop.

11.30 Frokost

12.45-15.30 Jane Okine

Jane Okine har i mange år undervist børn og voksne i musik og dans. Vi skal spille, synge og danse, lave stomp – og grine og svede… Energien i mødet mellem mennesker, musik og bevægelse har altid været det centrale i Janes arbejde.

15.30 Fælles oprydning

Praktisk: Tag en ret mad med til den fælles frokost og drikkevarer til dig selv. Gøsselforeningen sørger for brød og smør, kaffe og the.

Pris for medlemmer 50 kr Gæster 200 kr Der betales kontant ved døren.

Tilmelding Inga på ingatrans@privat.dk senest mandag den 11. november.

Del gerne:

Seneste artikler

Boganmeldelse

”Åndedrættet, sund ryg hele livet” – titlen på denne bog fængede mig, for umiddelbart kan

Få nyhedsbrevet på e-mail